VI SÖKER FIBERSVETSARE

Som fibersvetsare kommer du vara tillgänglig för kundens olika projekt framförallt i Eksjö, Nässjö och Vetlanda. Dina arbetsuppgifter kommer främst handla om svetsning av fiber, men du kommer även att arbeta med kabeldragning, inmätning av fiber samt mindre blåsning av fastighetsnät.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Ordning och reda är ett måste, då du kommer ha mycket eget ansvar i din tjänst. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga. Vi ser inga problem om du är i början av din karriär, bara du har den rätta inställningen och rätt grundkompetens.

 

Krav:

B-körkort

Meriterande

BE-körkort
Erfarenhet av fiberinstallationer
Svetsning i brunnar

Varaktighet

Tillsvidare
Heltid

Ansökan

Vi tar emot ansökan via e-post: info@eksjoelteam.se

Sista ansökningsdag

2023-08-31

Kontaktpersoner
Ola Davidsson 0381-661671
Peter Sjöbrink 0381-661670

Låter det som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Referenser

Våra referenser

Evenemangsarenan i Eksjö

Nybyggnad av idrotts-/evenemangshall i Eksjö. Byggnationen färdigställdes i december 2011. Bruttoytan är på över 3 400 kvadratmeter.

Polishuset i Eksjö

Höglandets polishus i Eksjö färdigställdes 2010, där majoriteten av dom anställda är stationerade. Huset ligger vid Eksjös sydvästra utfart mot Nässjö och Vetlanda.

 

Eksjö Elteam

Besöksadress: Telegatan 2

Postadress: Box 48, 575 21 Eksjö

Kontakta oss

Telefon: 0381-61 16 20

E-post: info@eksjoelteam.se

Sociala medier